Liten hälsning

Behövde en dag där jag inte bara satt hemma det blev för jobbigt.
Så runt 14 blev det matfestival i staden haha, väldigt trevligt. Nä inte så intresserad av det mest trevligt att gå runt i stan med mina vänner. Efter en Ikea vistelse bland kök och ugnar så blev jag välkomnad hemma hos bella med goda hemlagade köttbullar och en fantastisk brun sås på bordet. Perfekt timing kallar jag det. Vi kollade på just go with it eller jag försökte se klart den men vera kom in på skype sen och då ville vi ju snacka med henne.
Ja nu är det snart morgon och jag måste snart och handla inför bolmen, haha.
Sen imorgon ska jag och Isabella till Citadellet för att se Hoffmaestro och Timbuktu! Woho, vad roligt det ska bli. De brukar ju bjuda på mycket dansmusik.
Nu ska jag göra mig redo för sängen och sätta igång ett avsnitt av O.C!

Bara för att den här bilden gör mig så glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *