Seize the day

Godmorgon!
Hur står det till där ute? Tänk egentligen så många människor vi är som lever på ett runt klot. Är det inte konstigt att tänka att det finns så många som lever olika. Tänk att vissa badar i pengar, vissa sitter flera mil härifrån och lever sin vardag i en annan världsdel. Vissa lever i fattigdom och just nu i svält. Här sitter jag, hemma i mitt hus i Helsingborg och förövrigt mår väldigt bra. Ibland känns det bara så märkligt. Tänk så mycket vi kan göra för varandra.
Bara liten tanke som slog mig. Idag är det en ny dag och nu ska jag börja den här dagen på riktigt. Måste fixa till mig nu, klippa luggen är det dags för och sen lägga upp lite packning inför imorgon. Sen någon gång kommer isabella hit och då drar vi mot Landskrona.
Vi hörs förmodligen under dagen igen!


Bilder från stjärnjakten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *