något normalt existerar inte

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Jag har alltid problem med hur jag ska inleda de här inläggen. Ibland säger jag artigt hej för att få en start men det känns väl urtrist att göra det varje gång och sen funkar ju inte alla de lite coolare tjena, hallihallå, tja och hejhopp hela tiden. Nä så nu blev det ett långt hej.
Välkomna in!
Nu är vi igång. Campe campeon rullar på och allt är igång som vanligt igen. En ny grej vi har är grafisk kommunikation och det handlar mycket om designer och att ja hantera foton och allt möjligt på datorn. Det lär nog bli väldigt kul! Annars är det faktiskt ganska schyst att vara tvåor nu och att nya ettor har kommit in i gänget. Nu är vi varken yngst eller äldst vi är där i mitten och befinner oss på vår fyra, yes!
Ni anar inte vad jag kan vara klumpig ibland. ( okej ni som tänker nu ”jo det vet vi” behöver inte kommentera haha) För det första har jag tagit hand om min dator väldigt väl. När jag fick min lilla dator som alldeles ny för ett tag sen nu, är det första jag gör att dra upp lite filmjölk som jag sitter och äter samtidigt och wopps tappar filen rakt ner i datorn och över tangenterna… Men efter lite dammsugning och så gick det bra. Bara lite så där tröga tangenter som jag förövrigt måste trycka ner väldigt hårt. En anledning till att jag alltid slår på alla tangenter. Can’t help it. Idag drar jag med mig lite korv stroganoff upp och nä datorn klarar sig idag men jag sitter såklart som vanligt i sängen. Har typ tallriken en halvmeter ifrån mig men bryr mig inte om att flytta den och tänker precis ”nä jag får inte spilla en orangefläck på mitt vita täcke nu, det hade ju vart snyggt. Nästa tugga befinner sig fläckarna där så fint på täcket…
Ja så kan det gå ibland när man heter Emma forsberg.
Nu ska jag fortsätta vila ut på mitt sätt med lite mysmusik och ja det är väl allt som behövs. Förresten jag är i behov av myströjor och myskoftor och allt som kan tänkas som mysigt. Jag dras till alla stora mysiga tröjor som hänger och ligger så fint i affärerna. Tjocka och mysiga då längtar jag till hösten.

När man är trötter kan det bli fina inlägg som det här.
Heeeeeeeeeeejdå!

One thought on “något normalt existerar inte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *