I wish

Ihihi Tingsek i Malmö igår var toppen! Jag älskade att han stod med stödet av ett helt band. Det gjorde allt så grymt och ännu mer sväng i det.
Nu imorgon är det dags för den riktiga skolstarten enligt schemat, så start klocka 8 nu då och alla dagar framöver… Nu måste jag bli bättre på att lägga mig i tid annars kommer jag ju ha mer hängande ögon (som jag redan har) och inte orka ett skit. Nä skärpning.
Men gud vad jag älskar massage. Från skola till något helt annat haha. Jag har kommit på det nu! Jag har så gärna velat gå på en riktig massagebehandling nu en väldigt lång tid men det kostar ju lite och jag har inte riktigt känt för att lägga pengar på det men ändå så är det ju det jag vill så gärna. När jag praoade på trivas på råå en gång så fick jag en massage av de…man mår så bra efteråt! Blir helt lugn och harmonisk. Så idag i skolan så hade vi typ en halvtimmes massage och uppe i bolmen hade vi ju också massage en kväll. Love it! Massage är det bästa som finns.
Haha jag överdriver inte heller nu.
Dags för lite ledig tid och sen ska vi ladda upp som Covergirls ikväll och spela på våra ettors fest.
I mina nya svarta jeans

TTYN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *