Som det kan bli

Nu har vi bestämt oss, vi ska bli bättre på att umgås helt enkelt! Igår när jag kom hem efter skolan och var lite utmattad efter cyklingen så slängde jag mig i fåtöljen och där satt jag ett tag, haha. Då tänkte jag plötsligt: jahapp, nu var man hemma igen och dagen är slut? Det är typ så, går i skolan sen drar man hem och chattar via facebook istället och pluggar. Vi har helt enkelt blivit för lata och vana vid att göra det vanliga som att dra hem. Innan på högstadiet sågs vi ju ungefär hela tiden. Så idag när jag fika med Emma & Johanna tog vi upp det och nu har vi sagt att det ska ändras!
Vid fem var vi på academy möte på dunkers och det väntar tre spelningar nu. Den 11 maj, den 14 maj och 5:e juni, ser verkligen framemot det! Efter mötet drog vi spontant till skolan eftersom det var öppet hus, inte så befolkat precis men kladdkaka fick vi så det var det värt, hehe.
Nu gosar jag ner mig och kollar på one tree hill!
Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *