skolprat+annat intressant


Sholahopp!
Fick precis bekräftat genom mailen att samhällslektionen är inställd imorgon och vi som inte har nationella eng imorgon kommer därför börja vid 12, helt otroligt skönt! Vad fail det hade känts att försova sig till en sån dag haha!
Vad ska jag säga? Bara en i mängden som hade nationella uppsats idag så det var ju inget nytt och roligt. Hoppas iallafall att det jag gick bra. Det känns ganska bra ändå, det är inte jättemycket kvar nu. Måste däremot börja skriva ännu mera på mitt arbete om mig själv som ska va inne snart. Men gud va tråkig jag är nu, sitter bara och skriver om skolan.
Igår införskaffade jag mig nya shorts från Mango, lite rosbeiga sådär. Hoppas att värmen kommer tillbaka fort igen så att vi kan bli pigga och glada! Trots kylan så har jag och emma varit duktiga, vi har cyklat nu ett tag…iallafall sen i måndags och det går i racerfart!
Men nu ska jag och trösta min mage, den är hungrig.
Tjingeling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *