Skratt och tårar


Vet inte hur jag ska kunna berätta om gårdagen, bara när jag tänker på det blir jag förvirrad.
Dagen var trevlig då vi stöttade Emma som kom 4 av 21 deltagare i stjärnjakten, skitbra. Men priset hon fick, en glassvan? Hur tänkte de där?
Jaja, mot kvällen drog vi in mot stan där vi gick runt och hade mysigt och roligt. Jag gillar festivaler väldigt mycket faktiskt, för där e så många människor och trevligt bara. Det är väldigt konstigt hur många människor som kryper fram när det e festival och hur många människor det finns som man aldrig sett tidigare. Sen när festivalen e över s¨å försvinner alla på något sätt, vart tar alla vägen? Tycker det blir lite tråkigt så här dagen efter medan andra tycker det är sjukt skönt att skiten e över, haha.
Men sen kom kvällen som var både rolig men ändå förvirrande. Det känns som att hela gänget glider lite.. vilket känns sjukt tråkigt.  Kvällen kom och gick med både skratt och tårar.
Kvällen slutade bättre hemma hos  Emma där Johanna också var med. Vi sov där eller rättare sagt dygnade, somnade kanske kl. halv 6, för det blev film och snack med emmas brors kompisar som också var där haha, Det blev först lite Jalla Jalla och sen Scooby Doo.
Jag e så tacksom för de jag har runt omkring mig, jag har mina fantastiska vänner och jag mår dåligt när jag vet att en vän inte mår bra och jag mår inte bra när jag inte e sams med mina nära. Men massa skit händer, ändå så finns det alltid någon där. Tänker man tillräckligt på hur bra man egentligen har det.
Jag har iallafall de bästa man kan ha!

One thought on “Skratt och tårar

  1. Hahah! jäklar vad du menade mig i inlägget! “andra tycker det är sjukt skönt att det är över”
    xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *