Härlig musik

Glömde att skriva om de bästa konserterna på festivalen. Det var ju självklart Star Pilots och Amy Diamond. Vi stod och skrek och sjöng och ja, det var fantastiskt.
Nä inte riktigt, såg inte Rix Fm konserten för då var ju jag uppe i stugan. Men jag gillar inte Star pilots, de e så mesiga när de står där med sina pilotbrillor det var de iallafall förra året. Vi såg däremot Amy Diamond som kom in på Nickelodeon, alla små barn blev ju glada, men hur gammal e hon? 17, 18? Det tror man inte.
Bästa konserterna var Bob Hund och Timbuktu. Jag brukar inte lyssna på Bob Hund men de e ju riktigt bra live och har bra låtar. Han sångaren har en himla energi på scenen och skuttar hit och dit.
Timbuktu har ju länge varit en liten favorit speciellt låtarna, Det löser sej och The Botten is nådd. Har hört ett antal låtar av honom många gånger eftersom pappa är en trogen lyssnare bl.a i bilen och hemma. Låtarna har ett schysst gung och man vill bara dansa med, det e skitsamma att man inte kan rappa med hela tiden det är riktigt bra ändå.
Fullt med folk var det med på Timbuktus konsert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *