räcker att skriva siffran 9 ;)

Disturbia – Isabella Sjöstrand & Emma Forsberg

Jag och Isabella sjunger Disturbia… uhuh (; haha. Glöm inte kolla bloopers i slutet, och glöm inte att checka in på bellas blogg http://www.isabellasjostrand.blogspot.com/

Började med skola idag men kände mig helt hänging och trött efter musiken. Man får inte luft inne i det där rummet asså . Och kunde inte sjunga heller, helt förkyld. Men jaja fick dra hem från skolan, kände mig helt slut sen när jag kom hem somnade jag och sov i två timmar. Känns väl typ helt okeej nu men blir antagligen ingen skola imorgon..

Har även vatt tvungen att plugga . Det har vatt mycket plugg denna vecka men men hjälper inte att klaga. Mamma kom hem med en gymnasiebroshyr efter föräldramötet. Ska väl kolla igenom den lite nu innan Idol börjar .

Puss å’ hej

''Your minds in disturbia
It's like the darkness is the light''

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *