8 september

8 september jag hänger inte med… vart tog sommaren vägen?  

 Skola idag, slutade vid typ 15 tiden. När jag kom hem började jag nästan plugga So direkt. Känns som att jag äntligen börjar få ihop det hyfsat bra nu men har fortfarande en bit kvar. Det ska lämnas in på fredag så det blir plugga imorgon också för min del. Sen halv 5 imorgon ska jag och fixa till min lugg haha jag ser inget när jag har den nersläppt . Inte gjort så mycket mer idag. Kollat på Idol som började idag, alltid kul att se (: Åh just det på fredag e det skolfoto ;s 

Nästa vecka prao längtar.. så skönt att slippa skolan ett tag. Det var allt för nu.. och igen, saknar sommaren 

KRAMAR <3

 ” Going back to the corner where I first saw you ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *