Today

Tja! 

Jag är seg på det här bloggandet men jag försöker iallafall … just nu sitter jag i min pyjamas och ska snart gå o lägga mig, kl är ju ändå 01.00 alltså 3:e augusti nu .. dagarna bara flyger iväg och skolan kommer närmare och närmare. Men jag ska inte deppa för det. Utan njuta de här veckorna. 😀  

Idag sov jojopojo hos mig och vi vakna kl. 11 och går sen ner för att äta en god frukost med bullar och oboy’ och sega framför tv:n.  Sen kunde vi inte bestämma vad vi skulle hitta på för vi tyckte inte att vädret såg så fint ut men när vi bestämt för att sticka och bada så märker vi att det är så himla kvavt ute och typ 27 grader´. Haha och så skulle vi gå hem till Johanna först som är en bit och vi höll nästan på att svimma i värmen.. Sen badade vi äntligen men inte länge för att det drog in ett jättegrått moln från danmark som det typ brukar.

Träffade Saknade Tove som kommit hem från Bohuslän ikväll! Och så Nelly och Johanna var också med. Cyklade bara runt på råå,runt runt & runt hela tiden men vi hade kul!

Så nu har jag uppdaterat lite iaf. 🙂 

Godnatt på er!

2 thoughts on “Today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *