Tack! :D

dsc_8953I tisdags den 18:e augusti fyllde jag 15 år! 😀 Det hela började med att jag väcktes av en sjungande kör.. min familj som kom ungefär halv 8 på morgonen. Det var presenter och frukost på sängen. Så mysigt. 

Sen somnade jag om igen och vaknade igen vid halv 12 tiden. Sen kom Emma, Johanna och Belinda hem till mig och de hade även någon present där med! Så gulliga e de. Sen gick vi och köpte glass och vi åt pizza. Våran specialare nu.. halva hawaii och halva kebab haha men det var mycket gott. Vi blev så plötsligt hungriga. Sen cyklade vi hem till Johanna och där kollade vi på filmen 17 again. Den var faktiskt riktigt rolig 😀 Hihi

Sen blev det god mat hemma. Pasta med räkor och allt möjligt pappas special..mm.Sen träffade jag Johanna och Belinda igen och vi sov hos Johanna.

Nu ska jag börja göra mig iordning lite för snart blir det släktkalas 😀 

Men jag ville bara säga tack till ALLA!! 😀  

Många kramar från mig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *