The black swan

Ligger nerkrupen och instoppad under täcket för att snart sova!
Jag hinner inte riktigt med bloggen nu i den snabba farten! Har mycket och göra och då kommer ju bloggen i andrahand, tyvärr.
Den nya veckan ger nytt plugg även om det ser lugnt ut just nu. Men jag försöker räkna några tal i matten varje dag för att inte halka efter och försöka planera saker och ting i god tid.
Idag har Academy startat igen och det ska bli väldigt nyttigt och kul att få lära sig massa nya saker jag inte vet om inom musikbranschen och att få utvecklas ännu mera! Nu ska vi försöka ta tag i och skriva lite eget också ju men covergirls blir vårt namn ändå!
Haha är det någon mer som följer idol? Ja jag måste följa det för det är ju så kul och se men jag tycker inte om det lika mycket längre, det är väldigt uppgjort och känns som de mest visar de som sjunger dåligt. Jag undrar om de ens har blivit informerade om att de har gått vidare för att de är dåliga och för att det ska bli bra tv… Och sen alexander i juryn, han dömer ju mest hunden efter håren, eller?
Nä men som sagt kan ändå inte låta bli att inte titta på det. Fredag är det dags för Lund där vi också var med!
Nu måste jag sluta skriva och somna!
Godnatt från mig!

20110906-231359.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *