Den här dagen är inte som alla andra

Den här dagen ägnar vi alla någon gång en tanke till det som hände för tio år sen. Jag blir så full av grått i halsen när jag tänker på det och inser hur många som inte klarade det och alla andra som förlorade en familjmedlem, en vän, släkting, arbetskollega. Jag tänker på dem!

För att berätta lite andra saker så blev min lördagskväll verkligen så trevlig som jag hade väntat mig hemma hos Vera!
När vi kom var redan Vera på datorskärmen via skype och pratade på om allt möjligt bl.a om Eiffeltornet haha. Det var inte precis som en vanlig födelsedagsfest men vi hade ju dig med oss, tekniskt sätt. Sen fick vi fortsätta kvällen med att äta god mat som Ulf och Lotta hade lagat och det blev en fortsatt härlig och rolig kväll fylld av skratt. Det var klart inte samma sak när inte du var där vilket kändes konstigt! Men i och för sig så var du ändå med. Den här kvällen firades för dig och jag blev också så fylld av glädje när jag såg hur bra du har det där! När vi fick hälsa på din familj och dina vänner där! Vi är alla så glada att du har det bra!
Tack för en underbar kväll Vera och tack Ulf och Lotta för en underbar kväll och för att vi fick komma!
Lite andra EXKLUSIVA bilder!Vi låtsas stå här och plocka lite tomater och vindruvor…haha


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *