the time is now

Jag är så glad! Idag blev vårat ven av som vi har pratat om sen innan sommaren började och nu äntligen idag, den första augusti åkte vi dit. Vi tog träbåten från råå och sen hoppade vi på våra tandemcyklar (och en vanlig cykel, tyvärr) och utforskade lite nya sidor av ven iallafall för min del. Det brukar alltid bli vägen ner till kyrkbacken men inte idag. Det blev hamnen vid campingen och däråt. Att ven ska vara så mysigt. Varje liten vrå är så mysig och alla hus! Där hade jag gärna haft ett sommarhus.
Efter ett tag när jag och anna kämpat med tandemcykeln(vi var väldigt duktiga trots att jag glömde trampa ibland) stannade vi alla och åt vår picknick längs vackra havet.  Sen fortsatte cykelturerna längs höga klippor och fina ängar som man bara vill springa ut på.
Kvällen avslutades på råå vid piren med ett kvällsdopp och glass. Det är en klassisk sommarkväll! Åh vad jag älskar sommaren och mina vänner.
Det var min underbara dag.
Gott och bra nu ska jag ner se film med mamma och pappa I think.
Emma har tagit jättemånga och fina bilder idag men eftersom jag inte har några så lägger jag in lite gamla bilder.
Kolla så små vi var jag och min bror. Jag gillar den, skratt och lite lortigt ja barndomstider.Här var jag ju också så lycklig, har ett så svagt minne av vad den här hästen heter. En tid då jag red. Jag red ett tag sen slutade jag och sen var jag på det igen. Jag slutade efter att jag trillade av en gång, haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *