Teater på fredricksdal

Igår hade vi en mysig kväll nere i min båt där vi spelade spel, snackade och sen stack ner och badade! Det blev tillsist bara jag, Bella och Johanna som sov där också.
Jag har nog aldrig känt mitt hjärta slå så av rädsla som igår när vi hade krupit ner mysigt under våra täcken och de andra tjejerna precis hade gått. Då hör vi ett kliv på båten och hela båten rör sig och det fortsätter gå längs båten. Jag tänker bara okej vart ska jag fly någonstans…. Men sen visa det sig bara vara Bellas bror… Haha! Konstigt hur man kan bli så rädd för någon sekund bara.
Idag tillbringade jag och Johanna dagen vid bryggan vid piren, härligt vi somnade nästan båda två!
Nu sitter jag redo för en kväll på fredricksdal med teater och picknick med massa folk! Alltid lika trevligt och mysigt. Så kul mobilen är ibland. Den lever sitt egna liv. När jag skrev fredriksdal så ändrar den sig till dreggel ladan… Man bara jahopp!
Här kommer jag!

20110804-173617.jpg

20110804-173626.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *