Stugan here we come

Jag säger bara wow! Konserten igår var grymt bra. Vi stod redo utanför i kön redan vid halv fyra och det var insläpp klockan 18. Väl där inne fick vi vänta på att hoffmaestro skulle komma ut vid halv 9. Men det var ändå lite roligt förband.
Började däremot bli lite seg under väntetiden men sen när klockan slog halv 9 sprang grabbarna ut! Poff och jag fick en sån kick! Började hoppa, dansa, sjunga och skrika. Ja nu låter det kanske lite löjligt men är man där inne i folket och står längst fram nedanför scenen så förstår ni känslan. Jag var så lycklig! Jag är glad att jag inte har missat hoffmaestros musik! Som plus på det hela kom även Timbuktu ut sen! Det är tredje gången jag ser honom.
Nu har jag precis njutit av en god och varm gröt….nä jag hann inte njuta så mycket, käkade bara upp den. Men det blev en bra start på dagen iallafall med havregrynsgröt. Nu ska jag forsätta fixa och packa det sista för idag åker vi till Bolmen!Lycka eller vad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *