Ord och flera visor

Jag är hemma, jag är trött och jag är trött. Det tar verkligen på krafterna att gå upp vi strax innan halv sju på morgonen numera om man jämför med innan. Men dagen har varit bra och idag på lektionen kommer vi på den grymmaste idén. Temat på lördag ska bli maskerad. Har bjudit hem gänget till på lördag men inte vilket gäng som helst utan några kändisar. Förhoppningsvis….annars blir det ingen entre in hit, mohaha. Nämen jag har redan klart för mig vad jag ska vara. Sånt här tycker jag är skitkul!

Haha bara en fråga, hur ofta tar inte ni fel på k och l när ni skriver just ordet kul, händer alltid mig. haha störigt
Nu måste jag ta några djupa andetag och ta en liten paus. Varva ner lite, fast jag ska ju inte varva ner när jag är trött men bara hinna andas lite innan jag ska räkna lite matte B.
Har varit hos Hanna sen jag slutade skolan och umgåtts där med kusinerna. Mysigt som alltid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *