Varsågod och läs

Nu börjar jag bli sur på bloggen! Den kan sluta krångla nu och bli normal. det är lite tråkigt för jag vill skriva och lägga ut massa bilder oftare. Jag har haft så mycket roligt och saker nu som gjort mig otroligt glad! Bland annat maggio konserten som vi var på ett helt gäng. Jag har kommit på att jag älskar konserter! Känslan av att stå där inne i folkklungan och bara skita i om man ser helt dum ut och bara sjunga och dansa! Veronica gjorde det så personligt och så bra även fast hon var sjuk, duktigt imponerande faktiskt. Hon fick istället fram den grymt hesa stämman. Hennes låtar är bra var enda en. Men när mitt hjärta blöder och snälla bli min spelades så kändes det extra och jag kände med varenda litet ljud. Jag var bara med mina vänner och mådde så som man ska. Lycklig. Sen när gamla låtar kom blev det mer ös ännu bättre! Åh jag kan berätta så mycket mer om de känslorna som jag får av en sådan bra kväll men ska istället gå över till idag.
Efter en mysig dag igår med Bella den andre vaknade jag upp för en heldagsfix inför en överraskningskväll för vår Bella! Vi var på väla och vi sprang i regnet, vi köpte korv på Ikea, gjorde en övergod kladdkaka med hallonmousse och tryfflar. Det var mycket mer som skulle fixas än vad vi trodde. Men efter att vi fyllt en korg full med presenter och gjort godheterna gick vi över till bella för att vänta på att hon skulle komma hem från jobbet. Klockan var runt halv 10 och vi satt knäpptysta när dörren öppnades…surprise! Hon blev så glad och överraskad och vi blev glada! Jag hade en underbar kväll och jag tänkte när jag kom hem, gud vad jag trivs med mitt härliga gäng!

20110709-013635.jpg

20110709-013649.jpg

20110709-013712.jpg

20110709-013719.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *