The good times

Godnatta!
Först vill jag börja med att säga Grattis till min bella som fyllde år idag eller ja nu blev det ju igår! Fick chansen att träffa henne en snabb stund på kvällen efter att jag, emma och johanna hade varit ute och ätit på haket. Det är inte helt enkelt att hinna ses hela tiden när det är jobb och andra saker som händer…
Bloggen funkar fortfarande inte som jag vill men det går bättre nu än innan. Jag lyckades ta mig in nu så då får jag passa på.
Snart ska jag ta tag i något som jag tänkt på ett tag. Jag ska kolla igenom mitt CV som jag skrev i och med en uppgift i skolan ( vilken jag blev väldigt nöjd med) och dela ut det till lite restauranger/caféer i stan. Jag vill ha ett jobb på något mysigt och trevligt ställe. Hoppas att jag ska kunna hitta det men först och främst måste jag ta tag i mig själv och komma till skott. Varför ska jag vara så dålig på det. Jag är väl för bekväm som jag är? Blir för slö, men jag tänker också att det måste hända lite nytt så jag inte fastnar i en vanlig riktning.
Nog om det. Idag blev det en härlig dag på stranden med Emma, Belinda, Linnea och Stina. Det gäller att ta solen när den kommer fram! Här kommer lite härliga bilder från en annan stranddag. Vi är numera proffs i strandtennis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *