rädd för verkligheten

Jag är som ett stort frågetecken. Helt tom, arg, upprörd och rädd. Alla känslor på en och samma gång. Jag har en så otroligt stor klump i magen för att jag inte förstår vad som händer ute i världen eller med vår värld.
Oskyldiga människor som mist sina liv, människor som mist en familjemedlem eller vän. Jag tänker på dem. Just nu tänker jag på allt och alla. Försöker tänka i deras situation men jag blir så ledsen och rädd. Varför händer sånt här? Hur kan det hända? Det är så fruktansvärt, obehagligt  och ofattbart. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är mest bara arg och ledsen. Det har hänt och är inte bara någon mardröm. Vi lever i själva mardrömmen.
Jag vill inte tänka på det, inget blir klarare utan tvärtom.
Med en klump i magen skänker jag många tankar till alla oskyldiga och alla som förlorat någon. Jag tror hela världen stannar till för en stund idag och känner sorg och ilska…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *