jag skulle inte ens va hälften utan det jag gör

Klockan är halv 2 och för tolv timmar sen satt jag hemma hos Vera med Emma och Johanna. Jag satt väl upp och Johanna gjorde flätor i hela mitt hår och Emma sov säkert eller Vera. Vi hade Harry Potter maraton hela natten lång men det blev mer och mer en tävling om vem som orkade hålla sig vaken längst. När klockan var 05.00 och eftertexterna till den femte filmen rullade så gav jag upp, sen sov jag gott! Så kul när hela tiden någon slumrade till och man ropade ”hallå” så flög ögonlocken upp men stängdes lika lätt igen. Jag tror vissa känner sig träffade här och nu.
Innan jag anlände till Vera runt senare kväll hade jag varit i Landskrona där jag och Bella sjöng i finalen i stjärnjakten. Vi vann inte (och konstigt nog fick man inte reda på resten av placeringarna) men det kändes väldigt bra ändå. Jag tyckte den här gången gick mycket bättre plus att det var mycket roligare. Jag kände mig säker på min sak där uppe. Nu har jag testat på det här iallafall och jag får faktiskt säga att vi var bra!
Ikväll har jag spelat in en låt som heter ”skinny love”. Det är en ny favorit i min spotifylista som sjungs av Bon Iver men nu även av mig. Ska ladda upp den imorgon tror jag.
Här kommer lite bilder till olika skojsigheter b.la. från vårt hemmaspa för några dagar sen. Enjoy!
Ja vi hade avocadomask  i ansiktet, inte spya

Än pigga och gladaJohanna i full gång med att fläta mitt hår

Film numero deux! (fast vi hoppade över den eftersom den var dubbad, haha)

Film nummer 4? Opps glömde bilden till trean.

Strax efter 05.00 på morgonen. Emma ville se soluppgången men det var mest moln

Innan vi drog till LandskronaBackstage 😉

On stage!
Okej klockan är inte längre halv 2 utan 2. Det tog alltså en halvtimme att göra det här inlägget så granska det noga!
Godnatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *