Grymt

20110723-225500.jpg

20110723-225512.jpg

20110723-225518.jpg
Det här var de bilderna jag tog med mobilen på Timbuktu! Fler bilder kommer senare med tingan. Vi fick vår bild med honom oh yes!
Kvällen blev riktigt bra! Det som var synd var ju att tingsek bara var förband åt Timbuktu och Damn. Men han inledde så bra och så fint. Han är ju grym! Sen kom Timbuktu och bandet damn och öste på. Det var härligt att stå där i regnet och bara dansa på. Vad jag älskar konserter. Jag hälsade till Tingsek att vi ses på helsingborgsfestivalen han gav tummen upp och svarade det gör vi! Hihi

One thought on “Grymt

  1. Hej Emma,

    Hoppas allt är väl och att du har en toppen sommar! Ser att du gillar Timbuktu. Jag ville bara tipsa dig om Sveriges Radios webbsida Gilla, som nu gästas av just Timbuktu! Kika in på http://www.sverigesradio.se/gilla och lyssna på vad han gillar och tipsar om för radioprogram och varför! Förhoppningsvis hittar du något kul eller spännande att lyssna på!

    Vänligen,
    Zu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *