Så här är läget


Du är välkommen in!
Jag är så sjukt sugen på att bara dra på en festival. Jag ville ju till Siesta när det var. Jag vill uppleva en riktig festivalsommar! Stå och lyssna på massa musik med massa personer som gör samma sak. Få stå och lattja och mer skrika än sjunga sånger tillsammans med ett hundratal lika glädjande personer. Det verkar grymt lockande.
Känner lite inspiration nu också från Håkans liveskiva från förra årets Way Out West.
Bara lite allmänt vad jag vill just nu i det här tillfället än att sitta här hemma i min säng med min dator.
Belinda var här innan efter att hon sovit här och vi såg 13 snart 30. Det är en av de bästa ”feel good” filmerna jag vet!
Runt 12 igår kom jag och Belinda hem till mig. Vi hade varit på en grill/myskväll i Landskrona med Belindas vänner från klassen och lite annat folk. Hade väldigt trevligt där. Kändes lite trist att sitta på 219 påväg hem när alla andra på bussen var påväg ut typ till tivoli. Haha men som man säger, sånt är livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *