Mmmbop

Jag sitter här hemma, riktigt varm som en ugn! Försöker blåsa upp i ansiktet men det hjälper inte så värst mycket. Jag klagar inte för det är så himla härligt med sånt här väder. Jag har nog haft den bästa kristihimmelsfärdshelgen någonsin. Under de här dagarna har det verkligen känts som vi har påbörjat vårt sommarlov.
Jag blir så mycket gladare och sugen på att hitta på saker nu när dagarna är som de är. En toppenkväll för mig är när vi är ett gott gäng som sitter nere och trallar på låtar och skrattar och umgås och som bara får en att må bra. Jag har märkt hur mycket skolan har tagit på min fritid alltså. Det är först nu man kan börja andas normalt och känna lugnet.
Ingen kan väl tycka det är tråkigt när allt folk börjar traska ner mot gröningen eller vart som helst och alla sitter vi där för samma anledning. Att njuta av sällskap och goda kvällar som sommaren bara kan göra extra speciellt.
Glass och varma fossingar i heta sanden. Ja jag njuter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *