Lycka

Vilken dag! Har haft det jättemysigt och allt slit blev bra och lyckat tillslut! Vi hade planerat att överraska Johanna och det var precis vad vi gjorde. Efter att ha väntat i några timmar stod vi vid hennes uteplats och gömde oss. När Johanna tittade fram “Surprise”! Så kul att se henne så glad. Det blev typ världens godaste tårta och sen har vår dag bara fortsatt med strandmys och nu ikväll mat och film hos anna!
Tackar mina underbaringar för dagen även fast det kanske är johannas del att säga det, hah!
Nu är det dags för mig att sova! Imorgon blir det back to normal igen. Skolan har börjat och jag ska upp klockan 7.00… Näädu! Inte än men däremot ska jag upp då för att jag och Edvin ska med mamma imorgon till förskolan och leka med lite andra barn. Ska bli mysigt.
Puss o kram cykelram! Klatschigt vera, klatschigt!

20110617-000437.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *