jag har skrivit mina regler, du har ditt eget facit

Godkvälla!
Sitter just nu och funderar på om det blev lite småkyligt ute eller inte? Jag vet inte helt enkelt. Ska nog dra in och kolla in de nya kuddarna som ligger vid strandpromenaden. Haha det lät väl kul! Nämen lite chilletime med Johanna och någon mer kanske. Har varit i stan hela dagen med emma och linnea. Vi hade en liten överenskommelse med Bella och Johanna som befann sig på väla att vi skulle ge varandra lite uppdrag under dagens gång. Lite småkul faktiskt och lite barnsligt kanske. Vad händer egentligen nu då, det känns så konstigt. För ett tag sen hade man ingen tid till något nu har man all tid i världen till att hitta på saker. Känner för att lägga in melissas nya låt, bara för den är så mysig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *