Cheers for summer

De senaste två dagarna har jag inte alls haft tiden till att uppdatera här. I torsdags slutade vi skolan och det gick så fort. Vi samlades i skolan, fick våra betyg sen hölls det tal och sång i maria kyrkan med hela skolan. Vi sjöng bland annat Stuck like glue. Jag var ganska nervös men mest för att jag hade mina skyhöga skor från hm och skulle stå på ett trappsteg. Det kändes lite vingligt men jag ställde mig stabilt och sen körde vi på. Det verkade som några gillade det, hoppas det iallafall!
Lite trist att jag inte har några bilder från själva avslutningen när alla var så finklädda och allt.
På tal om betyg, jag är riktigt nöjd alltså riktigt riktigt nöjd med mina betyg! Inte trodde jag att det kunde bli så bra som det blev. Campeon rules! (för det mesta hah)
Efter avslutningen blev vi ett gäng tjejer hemma hos Jessica med mat och goda efterätter. Trevligt att umgås med nya kretsar utanför skolan! Kvällen fortsatte och fortsatte och jag hade en rolig dag!
Nu kommer vi snyggingar på bild!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *