Uppfriskande

Imorgon är den sista vanliga dagen i skolan! Hurra hurra hurra!
Årets number one dopp är avcheckat och klart. Idag efter idrotten i skolan (där jag lite ansträngande men skönt sprang 3 km på 16 min vilket jag känner mig väldig nöjd med),  drog jag och Vera och hoppade snabbt ner i vattnet och sen upp igen . Då kom den chockerande kalla känslan. Jag skrek och hade mig men sen kom det andra doppet och det var inte lika farligt! Haha
Nu ska jag sova för vem vill se ut som trötter imorgon, men först i daglig ordning ska jag välja kläder. Måste alltid lägga fram det kvällen innan annars kan jag stå i en halvtimme på morgonen och prova kläder vilket leder till att jag blir sen, någon som känner igen sig?

Godnatt och varma hälsningar från mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *