Sholahopp

Godeftermiddag denna växlande molniga söndag. Ja jag undrar om solen kan bestämma sig någon gång, ska du titta fram eller ska du gömma dig bland molnen. Jag håller  på att växla lite mellan olika läxor. Ska skriva en novell typ som en film och så har jag idéen som ska skrivas. Matten tar vi sen. Jupp jupp, får ta liten paus också så nu går jag ut med vovven.
Hade väldigt mysigt igår hemma hos mig med alla girlsen. Vi lagade the traditional tacos och laddade upp för Eurovision! Snacka om att vi var taggade, skrek åt tv:n så fort vi fick 10 poäng eller mer eller mindre. Så nära det var ändå, jag trodde aldrig att vi skulle komma så långt men se där! Bra jobbat alltså. Sen kom klagomålen över att de som vann, vann! Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *