Bapadapa


Hah yo!
Idag har jag känt mig på ett riktigt bra humör! Stack hem och försökte blåsa iväg molnen så jag kunde sola lite. Det funkade och jag invigde min röda korall bikini från H&M. Jag gillar färgen riktigt mycket och letar nu efter ett linne/topp i samma färg typ. Det känns så fräscht med härliga sommarfärger tills man blir brun.
Annars idag har jag puttat undan min historia uppsats från min syn så den har typ börjat damma…måste ta tag i den snart. Men inte nu. Har spelat lite och sjungit bl.a veronica maggio låtar, nu är det snart dags för att spela in något igen känner jag. Snart blir det filmvisning här hemma med mamma och pappa. Filmen heter Winter’s bone, får se hur den är. Så skönt med en heldag hemma idag, ja förutom skolan dårå men jag behövde en hemma slappdag insåg jag.
Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *