it picks me up when I’m downIn da cluuub the club! In the cluub! Låten som fastnade efter en kväll med kusiner och familj framför tv:n. Nu kanske man borde skriva något om melodifestivalen men jag känner mig inte riktigt inspirerad av det. Kul för Eric Saade såklart men låten är inte så bra, eller har jag fel? Nä Loreen skulle vunnit hela skiten fast hon kom ju inte ens till finalen…. Nä nu kom jag in på det här ändå ju!
Innan det blev ännu en myskväll till lördag så hade jag en liten spelning med Emma och Johanna på stadsteatern. Idag var en sådan spelning då man egentligen bara skulle säga att det gick kaos med fel spelning och glömd text. Men på något sätt gjorde det inget, kanske var det bara för att det var en hyfsat liten spelning men i vilket fall som helst så charmade vi oss förbi det och levererade bäst till sist! Det är ok att inte alltid göra rätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *