En värld av långa nätter


Lite ångest, eller nä men snart dags för att börja med vanliga vardagen igen. Sen räknar vi ner mot påsklovet! Det är ganska sjukt att man för det mesta av sin tid (som vi snackat om på ide och lärdoms lektionerna) använder veckan som transport för helgen. Då missar man ju massa annat på vägen??
Dagen har spenderats på impulse till en stor del med emma där det var öppet hus. Är duktigt sugen på Burlesque, var riktigt kul! Utmanade mig själv lite idag också, ställde upp i en audition, inte något stort men något som jag troligtvis inte annars skulle ställa upp på! Jag gjorde det, även om jag inte gick vidare, det är en annan femma! Det är bra att utmana sig själv lite.
Vad tyckte ni om melodifestivalen ikväll då? Har missat två av de nu men såg ikväll. Jag är inte så impad av låtarna, vadå Lasse Stefanz? Och oväntat att Linda Bengtzing gick vidare?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *