A new post!

And Emma is back! Nu så var det dags för liten uppis som man kan säga. Det här börjar likna en helgblogg av något slag. positivt eller negativt… känns inte bra. Men skolan har för tillfälligt dragit mig i armen och gjort att jag bland annat inte har hunnit in här (och om sanningen ska fram så har det inte heller riktigt lockat). Och mycket har ändå hänt. Åkte skidor i vallåsen bland annat, vilket jag inte behöver uttrycka mig om räcker och säga att jag gick ner (plocka av skidorna och tog ett stadigt grepp om de i handen och gick som en mes) sista biten ner i mellanbacken.
Veckan som gått, inlämning, engelska tal och prov avklarat. Nästa vecka har jag annat spännande att göra till skolan.
Men det går bra och vi har det bra. Ikväll ska jag hem till Belinda!
Neej nej neeeeej!! Det snöar.. snön är verkligen inte välkommen nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *