Första advent


Ja så här glad e jag just nu!
Känner mig extremt duktig efter att ha dansat i cirka 3 timmar idag, att dansa e så himla attans kul! Få röra hela kroppen med känsla. Efter det, gödigt svettig och grann som jag var bytte jag om och stack en runda till julskyltningen och träffade lite olika folk innan jag drog hem för en varm dusch, haha ganska självklart att duschen var varm.
Just nu e jag så glad för att jag e ledig imorgon och kan sova lääänge, kompledigt sitter inte fel en söndagskväll! Men är också väldigt stressad inför veckan, känner att jag inte har kontroll och koll på saker som jag brukar ha. Så det ser ut som min lediga dag kommer gå åt till pluggande.. inte lika najs men ändå sovmorgon, INTE fel!
vi hörs när vi hörs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *