Snart läggdags!


Haha rolig bild, åh sommar.
Nu har jag och johanna äntligen lyckats fixa ihop låten love the way you lie så det kan nog bli något bra av den. Det har ju inte vatt helt enkelt att göra om rappen till bra sång. För rappa e inte riktigt vår grej, :d
Innan var vi en tur på stan, och inne på pistachia, ville ha lite nötter. Gick runt och filmade massa onödig film på johannas kamera också, så tråkigt hade vi. haha fast det var kul.
Innan simningen idag förresten så var jag och pappa i stan och jag fick med mig en vet inte hur jag ska förklara den men vi säger blus/kofta/jacka i beige silke som jag velat ha innan och som nu också va på rea, glad! Sen tog vi kaffe och smoothie på Koppi. Väldigt fint och trendigt ställe det,haha. Jag tog dock inte kaffe klart, kommer nog aldrig lära mig att dricka det. Beskt och öh. Fast Emma och jag har sagt att vi måste lära oss det nu när vi går på campeon,haha.
Nä nu ska jag borsta mina tänder och tvätta mitt ansikte.
Godnatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *