& röda läppar


Snearna &..

Galningarna 😉
Det är fredag och så skönt!
Idag efter vår softa dag åkte johanna, jag och emma till högasten på besök. Det var kul att träffa och prata med lärarna lite och se hur det ser ut nu på skolan när vi ”9:or” inte är där. Reaktionen jag fick när jag var där: Så skönt att ha slutat 9:an, att ha slutat högasten. Innan kändes det så tråkigt och sorgligt att sluta där vilket det såklart fortfarande gör för man saknar alla lite men samtidigt insåg jag hur kul det är att ha börjat på gymnasiet. Träffa nytt folk och med en ny skola, allt känns så mycket roligare just nu. Det som kändes tomt på högasten var att alla fattades, korridoren var ganska tom och det var konstigt att inte se alla där.
Vi kommer nu framöver repa vissa fredagar där på musiken(vi kan helt enkelt inte lämna vår kära gamla skola för gott).
Det som händer nu denna fredagskväll är handling av sötsaker från maxi och sedan film ute på råå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *