I wanna dance & smarrigt gott


Hej igen!
6:e augusti ja vad kan man säga, skola om typ 2 veckor!.. Gymnasie…Campeon.. inte Högasten mer? Det ska såklart bli kul att börja men nervöst och lite läskigt. Sålänge tänker jag inte på det, det e ju faktiskt mer än 2 hela veckor!
Igår blev det rep med bandet, ska spela lite låtar på en utekonsert vid ”vita huset” på söndag. Idag var jag i stan hela dagen lång med Emma, Belinda och Bella. Vi mötte på skumma utklädda gubbar som var då 2 meter höga och som förföljde oss typ.  Iallafall vi fikade mysigt på Wayne’s i den härliga solen som tittade fram. Wayne’s Iste är underbart god, finns i de friskaste smakerna, smarrigt.
Vid 18 tiden följde jag med  duktiga Bella och kollade när hon dansade.
Ikväll har jag, Johanna och Emma fortsatt med inspelning hemma hos mig, pianot e klart och snart gitarren med. Vi hade även material som träsked, ris, glas och en lampa. haha, knasigt värre.
Därför har jag inte orkat blogga idag, tror inte någon bryr sig ändå men ja så ligger det till.
Nu har jag skrivit det jag ville, så hej så länge. Eller ja godnatt kanske.
Förresten jag saknar dansen!! Åh längtar..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *