16 today!
Idag är det så att jag fyller 16. Lilla jag där på bilden har nu blivit större. Känns konstigt att tänka på när man var i den åldern och hur snabbt allt egentligen går.
Jag har haft en väldigt mysig och bra dag idag. Blev uppvaktad av min familj runt halv 7 , fick pengar och något som kommer på posten, och ett skitcoolt rött iphone skal av brorsan, sedan stod det frukost i kylen när jag gick upp lite senare. Vid 1 stack jag till stan för att träffa Emma och Johanna. Emma kom med en kasse där det låg en underbar klänning som hon inte använder längre och sen var där ett jättefint armband också. Johanna bjöd på den goda fikan som vi åt på Ebbas Fik. De hade ett litet ljus med och allt. Tack för dagen som ännu inte är slut och jag tackar så mycket för alla gratulationer, jag blir så glad och det värmer!
Bjuder på den sista bilden, har en sån där konstig min, så där lite nöjd som jag är just nu! haha 😀

One thought on “16 today!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *