Take time while time is

Går nog just nu och äter en god mumsig glass inne på gröningen eller längre bort mot strandpromenaden med vännerna. Hihi mysigt. Jag älskar vackra Helsingborg om kvällarna, det är så mysigt.
Nu är det här tidsinställt igen, lite weird, haha.

Innan idag så var det först tänkt att det var inspelningsdags med mitt, Emmas och Johannas musikprojekt men det blev stranden istället. Man får ju njuta så länge solen e framme. Sedan klippte jag min lugg och sedan satt jag, Bella och Emma och läste tidningar inne på Självfallet när Johanna klippte sig. En mysig och lugn dag. Ja tills det där med Veromoda dök upp..
Hoppas iallafall att ni alla har en fin kväll. Lev livet och njut av sommaren oavsett väder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *