These teardrops

dsc03081

Aj mina fötter 🙁
Jaa jag kÀnner mig hemsk som klagar men det gör sjukt ont, haha har anvÀnt de nya sandalerna som jag köpte i Berlin idag och de behövdes verkligen gÄ in  i. Det skaver riktigt mycket mellan mina tÄr. Sicket Ilandsproblem.
Idag har vi haft stadsorientering, mycket bÀttre Àn sÄn skitspringaiskogen orientering.VÀdret har ju ocksÄ varit toppen idag med, sÄ stack till fria bad vid gröningen efter skolan med Johanna och Emma. LÄg  dÀr frÄn typ 14 till 17. Sen ikvÀll har jag varit hos mormor och morfar, för morfar fyllde Är. Fick en fÀrgklicksklocka frÄn min mormor, faktiskt riktigt cool men fÄr matcha lite till klÀder. Stack ner en svÀng till gÀnget som grillade pÄ rÄÄ.

Drip Drop- Safura  (Azerbadjan’s bidrag i eurovision)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *