These teardrops

dsc03081

Aj mina fötter 🙁
Jaa jag känner mig hemsk som klagar men det gör sjukt ont, haha har använt de nya sandalerna som jag köpte i Berlin idag och de behövdes verkligen gå in  i. Det skaver riktigt mycket mellan mina tår. Sicket Ilandsproblem.
Idag har vi haft stadsorientering, mycket bättre än sån skitspringaiskogen orientering.Vädret har ju också varit toppen idag med, så stack till fria bad vid gröningen efter skolan med Johanna och Emma. Låg  där från typ 14 till 17. Sen ikväll har jag varit hos mormor och morfar, för morfar fyllde år. Fick en färgklicksklocka från min mormor, faktiskt riktigt cool men får matcha lite till kläder. Stack ner en sväng till gänget som grillade på råå.

Drip Drop- Safura  (Azerbadjan’s bidrag i eurovision)

Leave a Reply

Your email address will not be published.