Any man who knows a thing

dsc_1913
Sveriges nationaldag idag då, ska man fira det på något sätt? haha, det räcker väl att flaggan är hissad. Men en fin dag har det definitivt varit. Söndag e den dagen man bara slappar till max, riktigt skönt faktiskt. Jag har verkligen inte gjort mycket idag, solat i det underbara vädret, handlade lite saker till imorgon med mamma, sen åkte vi och kolla på symfoniorkestern som var på sundstorget. Åt en fet glass med tre kulor i! Smaker, grönt äpple, Vit choklad och körbärsfrossa. Ja det låter väl gott, det blev verkligen frossa, blev som min middag idag ju. Låter som att jag aldrig ätit glass innan, haha.

Imorgon är det dags för Spexfotot! Då kommer jag och Emma som Barbie girls! woho haha, vi kan ju bara vara plast alltså, vi virar in lite plast runt oss så e det väl fixat  😉 hhaha, nä men vi har fixat så det ska vara roooosa och soo barbie! ( jag får sluta upp med att skriva haha efter varje mening kanske) haha oj! 😛

Nosinosi låten
Take a minute- K’Naan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *