fortsätta eller inte? :s

hej på dig som tittar in ‘(;

haha jag vet inte om jag ska orka med att fortsätta med denna bloggen, jag menar hur intressant är det som jag skriver liksom. Men sen så vill jag ändå ha kvar den för att jag tycker det är kul att blogga ibland.

Men skitsamma nu, jag har inte mycket att säga, utan att det är lov vilket är sjukt skönt. Fick däremot inte så bra start på lovet då jag fick ont i halsen och nu håller jag på att bli förkyld också. Det  kan ta och försvinna nu! ;p

Här är den nyaste låten som jag har spelat in, släng gärna in en kommentar om vad du tycker (:

'You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo'
Pray it won't fade away

3 thoughts on “fortsätta eller inte? :s

  1. tycker det är lite synd att du gjort om den så mycket, för när du har gjort om den så låter den likadan hela tiden. jag antar att du ändrade den för att du inte kan sjunga så högt och lågt som den annars är på de ställena som du ändrade?
    fin röst iaf (:

  2. @Sara
    okej, bra att du säger vad tycker, och ja det stämmer bra haha, har inte beyonce rösten liksom men spelar bara in , haha tack 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *