Emmas kväll

dsc02490 dsc02494 Gårkvällen började med Emmas gooda drink medan vi väntade på maten som var god fläskfile och hasselbakspotatis? hette det så..haha. Sen började vi våran lilla massagekväll och där ingår. Ansiktsbehandling + massage, massage rygg, fötter och händer och denna gången hade Emma fixat riktig olja från bodyshop. Vi fick avbryta mitt i för att gå upp och käka den goda efterrätten glace au faur eller ”glass å får” som man säger det, asså jag har ju ingen koll på vad ngt heter. Senare blev det skräckfilm med godis och snacks, fast filmen var inte läskig. Den hette Trick or treat. och förresten det kom några småungar som körde bus eller godis på oss så vi delade faktiskt med oss av vårat godis .. haha.

Här kommer lite flippbilder från idag:

dsc02517

dsc02521

do it like Michael Jackson!

dsc02536

dsc02546

avslutande

dsc02540

Tack för kvällen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *