Fredagsmys..

Det e dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör..

090522-028

Hahah något trött på den låten men det e faktiskt dags för det. Äntligen fredag så soft! Ikväll ska jag till Belinda i rydebäck med Emma och Johanna. Vi ska verkligen mysa med film och goodis. 😀

Innan idag en kort skoldag slutade ungefär 1. Väldigt skönt sen åkte jag in till stan med Isabell. Det var riktigt kul och mysigt. Vi gick in på totalkaosiga Pistachia haha lite förvirrande där inne men jodå vi skulle in dit ändå.. Sen blev det frapino på espressohouse. Hade riktigt mysigt och snackade gamla minnen och annat . <3

Ha en riktigt bra fredag och helg!

Pussar och kramar från mig <3

2 thoughts on “Fredagsmys..

  1. Det var riktigt mysigt 😀 <333 Vi är de 4 bästa vännerna och Heidi 😛 haha Vet inte var jag fick det ifrån men… jajaja 😛 Vet du vad? Olle ljungström e sjuk 🙁 Det blir ingen konsert. Så det blir bio istället:D Flickan som lekte med elden. 😀 <333 Vad händer ikväll? 😀

  2. 😀 <333 alltid kul och mysigt med er!
    Ja jag läste det men mysigt ändå ju.
    Jag har vatt lite med Johanna :)<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *