Skidor

Idag har jag varit på Vallåsen med hela klassen! Det var verkligen kul även om jag trillade då och då men det var faktiskt typ flera år sen som jag åkte skidor så jag hade inte förväntat mig att inte trilla. Började i nybörjarbacke och fortsatte till en lite längre och lite brantare backe och det var då jag börja ramla haha! 😛

På bilden ser ni Malin till vänster som hade sällskap med mig i nybörjarbacken och i den andra backen (tyckte synd om henne som fick vänta på mig när jag ramlade hela tiden, bredvid Malin står jag sen Johanna, Tove och Belinda de tre proffsåkarna 😀

One thought on “Skidor

  1. Häftigt!

    Jag visste inte att du hade börjat blogga.
    Men jag ser fram emot att lyssna lite på dina låtar.

    Säg till om du vill ha lite teorilektioner i skidor (jag har ju varit skidlärare för länge sedan) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *