Veckan som går

Någon vecka och ett blogginlägg senare sitter jag här och njuter av en underbar tisdagskväll! Jag älskar tisdagar speciellt när man är ledig på onsdagen och kan ta sig en skön sovmorgon och spendera tiden på sitt sätt. Det är vid sådana tillfällen som man får tid till att göra lite vardagslyx som att sova lite längre, göra sig en god frukost och jag vet inte vad men något. Ska krypa ner i något mysigt plagg och se till att läsa några sidor i min engelska bok. Läser the last song och den är riktigt bra än så länge.

Annars så var jag på Erikshjälpen i lördags och fyndade en hel del kläder! Ska se om jag minns allt. Ett par levis jeans, två skärp, en kjol, en blus, en kofta, en väska något mer för runt 600 spänn! Mer kan man knappast få för den summa pengar. Jag rekommenderar stort att åka dit, man kanske inte alltid hittar något men där är stort och fräscht och pengarna går till bra ändamål. Plus att du köper för billiga pengar och får mycket för pengarna. Jag menar jag köpte ett par skor för 65 kronor.

I söndags fick Linnea sin sena födelsedagspresent och jag och tjejerna var ute och åt på Tzatziki i norra hamnen! Supergott och mysigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *