Det lilla som pågår

Nu har jag precis övat igenom min filmpresentation för mig själv. Vi ska provläsa det en sista gång för klassen imorgon och sen på torsdag ska jag presentera en film som heter “kvinnan som drömde om en man” på röda kvarn! Det här ser jag som en väldigt rolig utmaning. Undra om jag kommer va nervös eller bara allmänt taggad? Kanske både och!
Åh till ett litet problem…mitt hår är fortfarande fuktigt och blött sen jag duscha det vilket betyder att det kommer se kaos ut imorgonbitti! Jag måste verkligen klippa mig nu också. Det är lite kris.
Dags att lägga ner mobilen och släcka lampan. Nu ska jag få lite sömn till morgondagen. Linnea får pryda det här inlägget idag som visar hur man chillar på en lektion.
Godnatt!

20110927-223359.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *