Together we will live foreverTjena kexet står du här och smular!
Nu har jag lärt den raggningsrepliken till både Linnea och Vera som aldrig hade hört den innan. Varsågod och använd det väl. Det är inte ofta jag delar med mig av mina magiska knep haha. Kanske någon annan som lärde sig något nytt idag?
Nu sitter jag och sminkar mig lite och fixar lite för ikväll. Det står kräftskiva hemma hos Stina på schemat med trevliga vänner. Kika in sen strax innan 19 för att se hur jag löste mina klädproblem idag!
haha ojoj nu blev det ju genast lite press här att fota det tills dess.
Aja mascaran ska sättas på nu och sen är jag så gott som klar nästan för kvällen.
Förresten så har jag nu suttit och beklagat för Vera att jag har förstorat upp min skärm så allting är lite större vilket är ganska störigt. Hon har försökt ge massa knep till mig typ som att trycka på F11 eller F 12 eller att hålla på musen och rulla ner med ett annat finger haha, (det var det bästa tipset) men inget har funkat….Hm tackar vera för hjälpen men jag får fortsätta klura vidare.
Den här dagens i-landsproblem….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *