Blixtrar och dunder

Just nu är egentligen inte mitt humör på topp men jag anstränger mig lite ändå.
Just nu sitter jag här och käkar världens smaskigaste godis nummer ett! Maaaoam! Emma brukar alltid komma på mig att smaska. Men det här godiset vattnar sig i munnen så gott det är! Och Emma du märkte ju själv igår på båten att det inte är helt enkelt att låta bli. Men jag är väl en smaskig emma.
Nu hörde jag precis ett muller igen…Det var ju helt sjukt var det åskade och blixtrade runt 7 imorse. Jag vaknade med ett ryck och hörde hur det small och mullrade. Blixtrarna lyste upp rummet vare andre sekund och sen sekunden efter kom åskan. Det hördes som bomber och vibrerade till och med i min vägg. Usch va läskigt det var. Jag brukar tycka att det är lite mysigt med sånt väder men det här var ju helt sjukt. Jag antar att de flesta i skånetrakterna kommenterar vädret idag. Jag var tvungen att gå lite i mitt hus för att jag inte kunde ligga still. Och nu verkar det börja igen. Jag hade så gärna velat fånga feteblixten på bild som jag såg en och annan gång utanför mitt lilla fönster.
Nu får jag nog dra ut strömsladden och ha en hemmadag innan kvällen. Kanske ska krypa ihop med min bok eller något liknande. Kanske spela en sång. Något som får mig på bra humör.

Bild som pappa tagit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *